SPRINGBROOK
       
     
HDG_IMG_5231-Edit-3.jpg
       
     
HDG_IMG_5231-Edit-7.jpg
       
     
HDG_IMG_5231-Edit-1.jpg
       
     
       
     
HDG_IMG_5231-Edit-2.jpg
       
     
HDG_IMG_5231-Edit-4.jpg
       
     
HDG_IMG_5231-Edit-8.jpg
       
     
HDG_IMG_5231-Edit-10.jpg
       
     
HDG_IMG_5231-Edit-9.jpg
       
     
HDG_IMG_5231-Edit-5.jpg
       
     
       
     
SPRINGBROOK
       
     
SPRINGBROOK

Springbrook residence is a small contemporary project adjacent to Dallas’ popular Katy Trail. The rear unit of a double townhome centers the focus of the interior living space on a side courtyard. The site elements are organized and concisely detailed within this space, providing this urban dwelling an exquisitely-executed outdoor room. Color, texture, and materiality are of utmost importance to the project’s success, resulting in a rich dialogue simple greens and greys. The courtyard is only 800 square feet in size, but its impact is exponential.

HDG_IMG_5231-Edit-3.jpg
       
     
HDG_IMG_5231-Edit-7.jpg
       
     
HDG_IMG_5231-Edit-1.jpg
       
     
       
     
HDG_IMG_5231-Edit-2.jpg
       
     
HDG_IMG_5231-Edit-4.jpg
       
     
HDG_IMG_5231-Edit-8.jpg
       
     
HDG_IMG_5231-Edit-10.jpg
       
     
HDG_IMG_5231-Edit-9.jpg
       
     
HDG_IMG_5231-Edit-5.jpg