PARK LANE
       
     
DSC_6790 - Version 2_1001ht.jpg
       
     
DSC_6816 - Version 2_1001ht_2048.jpg
       
     
DSC_6785_1001ht_2048.jpg
       
     
DSC_0651_1001ht_2048.jpg
       
     
DSC_6827_1001ht.jpg
       
     
image-1_1001ht_2048.jpg
       
     
image-2_1001ht_2048.jpg
       
     
image-4_1001ht_2048.jpg
       
     
image-6_1001ht_2048.jpg
       
     
PARK LANE
       
     
PARK LANE

The Park Lane landscape was designed around an active, young family who desired a safe, functional lap pool integrated into the back yard of their newly renovated and enlarged home. Sight lines from the home were respected and improved, stretching along the shared axis of the pool and its accompanying ipé wood deck toward a light stainless steel sculpture resting near the terminus. A simple steel picket fence provides tertiary reinforcement of the same vista while providing a safe barrier for the family’s small children. A colorful tile accent wall fronts a stone wall with copper fountain scuppers, providing interest along an important cross-axis entry into the pool area from the home’s new addition.

DSC_6790 - Version 2_1001ht.jpg
       
     
DSC_6816 - Version 2_1001ht_2048.jpg
       
     
DSC_6785_1001ht_2048.jpg
       
     
DSC_0651_1001ht_2048.jpg
       
     
DSC_6827_1001ht.jpg
       
     
image-1_1001ht_2048.jpg
       
     
image-2_1001ht_2048.jpg
       
     
image-4_1001ht_2048.jpg
       
     
image-6_1001ht_2048.jpg