WATERSHED
       
     
ACV_7212_1001_2048.jpg
       
     
DSC_4210.jpg
       
     
ACV_7172_1001_2048.jpg
       
     
ACV_7190_1001_2048.jpg
       
     
ACV_7213_1001_2048.jpg
       
     
ACV_7258_1001_2048.jpg
       
     
ACV_7327_1001.jpg
       
     
ACV_7519_1001_2048.jpg
       
     
DSC_4201.jpg
       
     
DSC_4222.jpg
       
     
DSC_4228.jpg
       
     
DSC_4235.jpg
       
     
DSC_4244.jpg
       
     
DSC_4253.jpg
       
     
WATERSHED
       
     
WATERSHED

Watershed's updated master plan emphasizes a desire by the client to enhance the landscape surrounding the existing house and incorporate a new studio, sited for long vistas to the adjacent pond. The contemporary structures and garden relate gently to each other through the lush plant materials' intentional but subtle erosion of architectural elements. Steep topography between the studio and pond offers a plant-filled, woodland procession, while large bluestone steps become a ribbon through the terrain, interrupted by a Japanese-inspired boardwalk path system that zigs and zags across the site.

Architect: Max Levy

ACV_7212_1001_2048.jpg
       
     
DSC_4210.jpg
       
     
ACV_7172_1001_2048.jpg
       
     
ACV_7190_1001_2048.jpg
       
     
ACV_7213_1001_2048.jpg
       
     
ACV_7258_1001_2048.jpg
       
     
ACV_7327_1001.jpg
       
     
ACV_7519_1001_2048.jpg
       
     
DSC_4201.jpg
       
     
DSC_4222.jpg
       
     
DSC_4228.jpg
       
     
DSC_4235.jpg
       
     
DSC_4244.jpg
       
     
DSC_4253.jpg