E2M
       
     
DSC_1919_1001ht_2048.jpg
       
     
1001 h_DSC_1918.jpg
       
     
1001 h_DSC_1925.jpg
       
     
1001 h_DSC_1934.jpg
       
     
1001 h_DSC_1961.jpg
       
     
1001 h_DSC_2152.jpg
       
     
1001 h_DSC_2161.jpg
       
     
1001 h_DSC_2180.jpg
       
     
E2M
       
     
E2M

E2M office is located in an urban mixed use neighborhood in Dallas, Texas. The office is adjacent to the Katy hike and bike trail. The client’s desire to create a unique and low maintenance urban landscape was realized through the introduction of stone and adaptive and native plant material. The building is wrapped by a fitted basalt boulder plinth, which in turn is planted with drifts of sedum and Yucca pallida. The plants emerge from cracks and joints between the boulders. The project became a detailed exercise in the precision of working with stone and plantings.

Architect: Cunningham Architects

DSC_1919_1001ht_2048.jpg
       
     
1001 h_DSC_1918.jpg
       
     
1001 h_DSC_1925.jpg
       
     
1001 h_DSC_1934.jpg
       
     
1001 h_DSC_1961.jpg
       
     
1001 h_DSC_2152.jpg
       
     
1001 h_DSC_2161.jpg
       
     
1001 h_DSC_2180.jpg